Tgk kelajuan internet anda!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Tgk kelajuan internet anda!

Post by Solah on Wed Jan 20, 2010 11:29 am

AkuBudakForm6 wrote:
Tunggu ja tgh thn ni High speed broadband dari TM, tp utk bebrapa tmpt ja kat m'sia ni.. antaranya TTDI KL.. (kawasan orang kaya and High profile nie)

Maksud ko Metro-E ke? Tp walaupun backbone laju, tp kalau routing tak elok (mcm byk kes Streamyx skrng), tetap tak laju gak nnti utk overseas connection. Anyway, amat dialukan ler segala usaha untuk improve connection internet kat Msia ni. Dah bertahun2 US guna Metro-E, kita tahun 2010 baru nak launch... huhu....

Ko keje kat Wisma Celcom atau kat Menara Celcom atau dekat office field? Aku dulu NOC 2 tahun.
avatar
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 35
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Tgk kelajuan internet anda!

Post by AkuBudakForm6 on Wed Jan 20, 2010 1:48 pm

Solah wrote:
AkuBudakForm6 wrote:
Tunggu ja tgh thn ni High speed broadband dari TM, tp utk bebrapa tmpt ja kat m'sia ni.. antaranya TTDI KL.. (kawasan orang kaya and High profile nie)

Maksud ko Metro-E ke? Tp walaupun backbone laju, tp kalau routing tak elok (mcm byk kes Streamyx skrng), tetap tak laju gak nnti utk overseas connection. Anyway, amat dialukan ler segala usaha untuk improve connection internet kat Msia ni. Dah bertahun2 US guna Metro-E, kita tahun 2010 baru nak launch... huhu....

Ko keje kat Wisma Celcom atau kat Menara Celcom atau dekat office field? Aku dulu NOC 2 tahun.

ha ha Metro-E, harap2 la.. pakat doa la.. tp taktau la TM akan boh nama pa.. tapi kalu steamyx 4Mbps pun dah Rm200 lebih, agak2 brapa la Metro-E ni.. speed dia up to 1Gbps
yup aku keja kat Menara Celcom tp bukan dgn Celcom, Aku client Celcom, aku dari VADS BPO.. skrg aku trainer kat sini.. dah 6thn dah kat sini..
avatar
AkuBudakForm6

Male Posts : 6
Join date : 2010-01-18
Age : 36
Location : Kay EiL

View user profile http://woi-jom-kalabu.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Tgk kelajuan internet anda!

Post by jaMaL on Fri Jan 22, 2010 8:21 pm

AkuBudakForm6 wrote:
ha ha Metro-E, harap2 la.. pakat doa la.. tp taktau la TM akan boh nama pa.. tapi kalu steamyx 4Mbps pun dah Rm200 lebih, agak2 brapa la Metro-E ni.. speed dia up to 1Gbps
yup aku keja kat Menara Celcom tp bukan dgn Celcom, Aku client Celcom, aku dari VADS BPO.. skrg aku trainer kat sini.. dah 6thn dah kat sini..

Hmmm... Twisted Evil
avatar
jaMaL
Moderators
Moderators

Male Posts : 58
Join date : 2010-01-05
Age : 34
Location : Putrajaya

View user profile http://jamal4ever82@multiply.com

Back to top Go down

Re: Tgk kelajuan internet anda!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum