Defense of The Ancient

View previous topic View next topic Go down

Defense of The Ancient

Post by Solah on Wed Mar 17, 2010 11:27 am

Salah satu game yang amat 'famous' dan 'addicted' oleh segenap lapisan gamers. Boleh main DOTA single player (lawan AI), boleh main dekat private network, boleh main dekat cyber cafe, boleh main dekat server Battle.net dan jugak boleh main dekat private server (seperti garena.com). Kat mane2 pun mesti ade orang main DOTA ni.

Aku tak terer main DOTA sangat. Aku start main dulu pun waktu version 6 belum keluar lagi. Kali terakhir main pun sampai verson 5.84c je. Sekarang ni dah version 6.xx, bertambah bilangan hero, items dsbnya. Memang aku dah lama tinggal DOTA ni sejak tamat degree, kalau lawan dengan orang lain sekarang, sayur je aku ni huhu.

Seiingat aku antara hero fav aku ialah:_

- Nerubian Assassin
- Demon Witch
- Tide Hunter
avatar
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 35
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum