Jawatan kosong - Flash programmer, Designer & Data Entry

Go down

Jawatan kosong - Flash programmer, Designer & Data Entry Empty Jawatan kosong - Flash programmer, Designer & Data Entry

Post by Solah on Fri Feb 12, 2010 4:09 pm

In-Fusion Solutions Sdn Bhd sebuah syarikat berasaskan e-knowledge bergerak ke depan dengan pesat dalam bidang e-learning dan edutainment. Selaras dengan perkembangan syarikat, kami mencari calon yang sesuai untuk mengisi kekosongan jawatan seperti di bawah dengan kadar segera!:-1. Flash ProgrammerSekurang-kurangnya Degree in IT atau Multimedia atau berkaitan dengan minima 1-2 tahun pengalaman.

Pengalaman mengemaskinikan portal dan pengurusan kandungan web.2. Instructional DesignersMempunyai Degree in IT atau Multimedia dan pengalaman berkaitan sekurang-kurangnya 1-2 tahun.

Berpengetahuan dalam standard SCORM.

Kelebihan kepada yang tahu mengenai database dan MSSQL.3. Data EntrySekurang-kurangnya Diploma in IT atau berkaitan. Lepasan graduan juga dialu-alukan.Pakej ganjaran gaji yang menarik menanti mereka yang ingin mengembangkan karier mereka dengan syarikat yang sedang membangun ini.Calon yang berminat dijemput menghantar resume yang lengkap bersama surat dengan menyatakan gaji sekarang dan yang diminta, gambar (tidak dipulangkan) ke Jabatan Sumber Manusia melalui email yusri@in-fusion. com.my atau pos ke alamat:-In-Fusion Solutions Sdn Bhd,

Unit A-12-3, Block A,

Menara HB,

Megan Avenue II,

No.12, Jalan Yap Kwan Seng,

50450 Kuala Lumpur .

(Attn : Human Resource Department)Nota: Hanya calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi.
Solah
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 37
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum