5 Sains Tulen SPM 99

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

5 Sains Tulen SPM 99

Post by matasura on Sat Jan 02, 2010 10:00 am


Blakang: Mat, Kamal, Sharil, Adi, Apit, Razif, Danet, Hashim, Jamal, Din Bashah, Hazril Giant
Depan: Napi Rochi, Sharid, Faizal Bijan, Asyraf Totoi, Fik, Solah

gambar amik tahun 1999.... Very Happy
diamik dari FB Fik..
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by jaMaL on Tue Jan 05, 2010 11:31 am

Boleh kata, sebhgn besaq yg ada dlm gambaq, semua dah jadi bapak orang...hahaha...

Tahniah bapa² mithali semua, teruskan menyambung generasi Muslim terbilang... Basketball
avatar
jaMaL
Moderators
Moderators

Male Posts : 58
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Putrajaya

View user profile http://jamal4ever82@multiply.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by hafiz hamid on Tue Jan 05, 2010 3:16 pm

sapa x jd bapak lg angkat tgn cheers
avatar
hafiz hamid

Male Posts : 11
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Penaga, Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by matasura on Tue Jan 05, 2010 5:27 pm

aku dah jadi bapak!hehehe
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by Jatara2608 on Tue Jan 05, 2010 8:38 pm

hafiz hamid wrote:sapa x jd bapak lg angkat tgn cheers

Bapak menakan kira tak

Jatara2608
Moderators
Moderators

Male Posts : 5
Join date : 2010-01-04
Age : 35
Location : Nibong Tebal, Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by hafiz hamid on Tue Jan 05, 2010 8:45 pm

bapak menakan, bapak tiri, bapak mentua, bapak kemerdekaan x dikira..

yg dikira hanya bapak kepada cucu bapak mentua..

Laughing Laughing


aku pun xda bapak mentua lg Very Happy
avatar
hafiz hamid

Male Posts : 11
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Penaga, Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by jaMaL on Tue Jan 05, 2010 11:14 pm

hafiz hamid wrote:bapak menakan, bapak tiri, bapak mentua, bapak kemerdekaan x dikira..

yg dikira hanya bapak kepada cucu bapak mentua..

Laughing Laughing


aku pun xda bapak mentua lg Very Happy

errr....kita satu liga ghupenye....bila lagi nak join liga mamat & rakan²? huu...
avatar
jaMaL
Moderators
Moderators

Male Posts : 58
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Putrajaya

View user profile http://jamal4ever82@multiply.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by hafiz hamid on Tue Jan 05, 2010 11:45 pm

klu dh sampai jodoh, x ke mana..

yg penting usaha kena ada

jgn dok tawakkal ja..

modal x cukup lagi Very Happy Very Happy
avatar
hafiz hamid

Male Posts : 11
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Penaga, Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by firyusof on Tue Jan 05, 2010 11:48 pm

semua aku tgk kering2 lg...lani semua dh kembang....kakaka..gmbar klas 5A xdk sapa2 nk upload ka????
avatar
firyusof
Moderators
Moderators

Male Posts : 13
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by matasura on Wed Jan 06, 2010 8:57 am

firyusof wrote:semua aku tgk kering2 lg...lani semua dh kembang....kakaka..gmbar klas 5A xdk sapa2 nk upload ka????
kena carik aaa...
nanti aku tgk album ada ke x...
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by Solah on Fri Jan 08, 2010 4:21 pm

Pergh, memang kenangan sungguh. Aku pun ade simpan gambar ni lagi. Gambar yang lain takde langsung.

History ku bersama rakan2 5Sc:_

Mat: Blajaq skali kat UIAM. Lepas grade jumpa hang waktu kenduri hang & kenduri adik hang. Tp no problem ym ada.

Kamal: Kali terakhir jumpa waktu dia dtg kenduri adik aku. Sekarang dia mengajar kat mana ntah. MRSM kot? Dia ada anak sorang dah.

Shahril: Kali terakhir jumpa waktu kenduri kahwin aku, 2008. Heh dia sama gak macam dulu. Sekarang bekerja di satu syarikat di Seberang Prai.

Adi: Hmm kali terakhir jumpa di kenduri kawin mat penang. Sekarang hang buat business insurans ke?

Danet: Kali terakhir tersilap call waktu... 2001 kot? Lama dah lost contact.

Hashim: Lame gak tak jumpa since 2002/2003 rasenye. Tapi ade YM contact.

Jamal: Haha secara kebetulan jumpa hang waktu kenduri kahwin saudara hang, si Najib. Masih main Normality tak? Smile

Din Bashah: Terserempak tengah2 jalan 2 tahun dulu kot, dekat Jelutong.

Hazril Giant: Lama tak jumpa, tp die ade gak call2 aku untuk promote package business dia heh heh.

Napi: Mak ai mmg lame gile tak jumpa hang kan...

Sharid: Last time jumpa dekat UIAM sblm die bertolak gi overseas utk sambung blaja tak silapnye.

Faizal: Lost contact terus lepas habis SPM. Tapi ade YM kot dulu.

Asyraf: Last time jumpa dekat matrix UIAM tahun 2000. Lepas tu hanya dgr2 berita drpd kawan2.

Fik: Tak jumpa dah lepas aku grad tahun 2005.
avatar
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 35
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by hafiz hamid on Mon Jan 11, 2010 11:38 pm

aku pulak semua x jumpa dh lps masuk maahad tahfiz..pstu pi mesir 2003
sampai la jumpa kt forum ni..
lost contact semua..

mat napi, kamal ada jumpa skali kt msjid negeri

syarid: dia penah call masa dia di uk & aku di mesir

syahril: ada skali dua email pastu hilang..

din bashah jumpa lps balik mesir thn 2008 dlm prog pas

yg len semua x jumpa dh lps mashoor..

baru2 ni je jumpa mat dlm fb n kwn2 len pun jumpa..

begitulah alkisahnya..
avatar
hafiz hamid

Male Posts : 11
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Penaga, Penang

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by rochi on Tue Jan 12, 2010 12:23 am

aku ni dok ceruk sp ni susah sket nak jumpa kawan2 nun di kota Razz

solah : mmg lama sangat.. last jumpa waktu kita p ayaq terjun kat bukit hijau lepas SPM. nnt kalau jumpa gambaq leh upload.

sharid, kamal, hashim, bijan, fik antara yg lama sangat2 tak jumpa..
avatar
rochi
Moderators
Moderators

Male Posts : 17
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : sungai petani

View user profile http://www.rochi.net

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by matasura on Tue Jan 12, 2010 9:18 am

aku ada terjumpa sharid masa kat myanmar...
time tu masa berlaku taufan nargis tu...

aku gi cc nak emailkan repot...
skali dlm ramai2 org myanmar kat cc tu, ada sorang nih bukak laman web utusan...
pelik plak aku...
rupa2 nya sharid!

memang kebetulan aa jumpa dia kat situ...
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by Solah on Tue Jan 12, 2010 10:46 am

Pergh tula kan, dah lama tak jumpa member, boleh jumpa pulak dekat tempat yang kita least expected. Subhanallah. Napi hang terer linux ke? Nnti aku nak berguru ngan hang la, aku nak berjinak2 ngan Unix tak lama lagi ni. Aku dah fed up ngan windows.
avatar
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 35
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by rochi on Wed Jan 13, 2010 12:42 am

matasura wrote:aku ada terjumpa sharid masa kat myanmar...
time tu masa berlaku taufan nargis tu...

aku gi cc nak emailkan repot...
skali dlm ramai2 org myanmar kat cc tu, ada sorang nih bukak laman web utusan...
pelik plak aku...
rupa2 nya sharid!

memang kebetulan aa jumpa dia kat situ...
betoi ka jumpa sharid? ntah2 org myanmar mana pelanduk 2 serupa huhuhuhuhu Razz

wei solah... unix tu apa pula? huhuhu tak reti sangat la linux ni.. baru ja dok try pakai ubuntu.. jom la berjinak2 dengan ubuntu ni huhuhu.. layan gak utk desktop. kalau untuk server beter try centos / fedora / redhat cheers
avatar
rochi
Moderators
Moderators

Male Posts : 17
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : sungai petani

View user profile http://www.rochi.net

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by sharid on Wed Jan 13, 2010 7:06 pm

hahahahaha betui2.. aku jumpa dia kat myanmar.. tp dia dah sihat waktu tu.. tak mcm dulu.... besar beb...
tp la ni aku dok dungun plak... huh.. tempat mencari rezeki..... jemput2 la dtg ker dungun
avatar
sharid

Male Posts : 5
Join date : 2010-01-13
Age : 35
Location : Current:Dungun

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by sharid on Wed Jan 13, 2010 7:07 pm

rochi wrote:
matasura wrote:aku ada terjumpa sharid masa kat myanmar...
time tu masa berlaku taufan nargis tu...

aku gi cc nak emailkan repot...
skali dlm ramai2 org myanmar kat cc tu, ada sorang nih bukak laman web utusan...
pelik plak aku...
rupa2 nya sharid!

memang kebetulan aa jumpa dia kat situ...
betoi ka jumpa sharid? ntah2 org myanmar mana pelanduk 2 serupa huhuhuhuhu Razz

wei solah... unix tu apa pula? huhuhu tak reti sangat la linux ni.. baru ja dok try pakai ubuntu.. jom la berjinak2 dengan ubuntu ni huhuhu.. layan gak utk desktop. kalau untuk server beter try centos / fedora / redhat cheers
betoi laaaa.... aku la tu rochi... hg buat pa la ni.. aku dgr hebat hg lani.... sampai ke medan pun ada crita pasal hang....
avatar
sharid

Male Posts : 5
Join date : 2010-01-13
Age : 35
Location : Current:Dungun

View user profile

Back to top Go down

upload gambar!!

Post by sharid on Wed Jan 13, 2010 7:15 pm

aku rasa aku ada byk gambar kat mashoor dulu... nanti aku balik penang aku upload..

tp boleh ka moderators upload byk2.....
avatar
sharid

Male Posts : 5
Join date : 2010-01-13
Age : 35
Location : Current:Dungun

View user profile

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by matasura on Wed Jan 13, 2010 8:53 pm

sharid wrote:aku rasa aku ada byk gambar kat mashoor dulu... nanti aku balik penang aku upload..

tp boleh ka moderators upload byk2.....
haha..
upload jaa...
kasi penuh pun xpaaa
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by rochi on Thu Jan 14, 2010 2:13 am

:[/quote]betoi laaaa.... aku la tu rochi... hg buat pa la ni.. aku dgr hebat hg lani.... sampai ke medan pun ada crita pasal hang....[/quote]

sharid sampai ke medan? cita apa pulak ni? cita elok ka tak elok huhuhuhu.... cover2 sket ahaks Razz keja apa kat dungun? balik penang bawa balik teloq penyu... bleh kita wat BBQ
avatar
rochi
Moderators
Moderators

Male Posts : 17
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : sungai petani

View user profile http://www.rochi.net

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by Solah on Thu Jan 14, 2010 4:04 pm

Woi jangan beli telur penyu. Populasi penyu dah turun di seluruh dunia. Greenpeace la skit.

Pergh Sharid aku tgk gambar hang tu, nampak hang dah berisi skit heh heh. Cite ler kisah hang lepas tamat skolah. Aku pun nak tau ni.
avatar
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 35
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by jaMaL on Fri Jan 22, 2010 8:51 pm

Bila la boleh jumpak hangpa semua balik yer...alumni Mashoor(L) aktif ka wei?
avatar
jaMaL
Moderators
Moderators

Male Posts : 58
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Putrajaya

View user profile http://jamal4ever82@multiply.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by matasura on Sat Jan 23, 2010 12:42 am

jaMaL wrote:Bila la boleh jumpak hangpa semua balik yer...alumni Mashoor(L) aktif ka wei?
aku pun xtau aktif atau x...
sapa presidennya?
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by jaMaL on Sun Jan 24, 2010 10:01 am

matasura wrote:
jaMaL wrote:Bila la boleh jumpak hangpa semua balik yer...alumni Mashoor(L) aktif ka wei?
aku pun xtau aktif atau x...
sapa presidennya?

bukan hg ka mat...hehehe...dpt makan2 bersila kat padang sekolah...ada masyukkk... Very Happy
avatar
jaMaL
Moderators
Moderators

Male Posts : 58
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Putrajaya

View user profile http://jamal4ever82@multiply.com

Back to top Go down

Re: 5 Sains Tulen SPM 99

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum