Pendekat Laut / Wira Tunggal

View previous topic View next topic Go down

Pendekat Laut / Wira Tunggal

Post by Solah on Wed Jan 27, 2010 11:42 am

Aku tak baca Wira Tunggal atau Pendekat Laut sampai habis, jadi aku bukanlah hardcore follower. Tapi aku tengok generasi remaja/belia/dewasa lelaki pada tahun 90-an & awal abad baru ni ramai yang tahu atau baca komik ni. Sampai ade forum khas Pendekat Laut kat internet ni & juga e-komik utk download komik2 yang dah discan.

Dalam banyak2 komic Hong Kong ni, aku dulu paling minat Pendekar Laut / Wira Tunggal. Sebut je Tinju Maut Pendekar Laut, pasti ramai yg tersenyum sbb 'cam' dengan komik ni. Tp sekarang aku dah stop baca komic keluaran Hong Kong lepas graduate.....

So apa pengalaman korang plak?
avatar
Solah
Admin
Admin

Male Posts : 97
Join date : 2010-01-06
Age : 35
Location : Penang

View user profile http://yusufmumtaz.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pendekat Laut / Wira Tunggal

Post by matasura on Wed Jan 27, 2010 12:43 pm

aku memang minat gila wira tunggal nih....
sampai dlu masa aku nak wat email pertama under pembelajaran internet ngan cikgu zurina, email pertama aku ialah matasura [a] yahoo.com

sampai skrg la duk guna email tu...

_________________

Muhammad's blog
avatar
matasura
Admin
Admin

Male Posts : 133
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : KL

View user profile http://www.donateforummah.com/

Back to top Go down

Re: Pendekat Laut / Wira Tunggal

Post by LoCusS StanDi on Sun Jan 31, 2010 6:46 pm

haha...zaman aku..masa da berubah....wira tunggal tu suma ada lg org baca...tp budak lg minat ngn komik2 jepun..time dulu dragon ball la apa lagi...sampai skunk aku masih minat bc komic jepun...antaranya naruto ngn bleach...tp baca on9 ja la...jimat sket..waakakaka
avatar
LoCusS StanDi
Support
Support

Male Posts : 48
Join date : 2010-01-16
Age : 30
Location : Bangsar

View user profile

Back to top Go down

Re: Pendekat Laut / Wira Tunggal

Post by jaMaL on Sat Feb 06, 2010 9:35 pm

aku ade bace pendekar laut sekejap je dulu...tp aku prefer Alam Perwira @ Dewata Raya...

Dragon Ball usah cakap la...dah ygr bro aku wat koleksi, aku tumpang bace, hahaha...
avatar
jaMaL
Moderators
Moderators

Male Posts : 58
Join date : 2010-01-05
Age : 35
Location : Putrajaya

View user profile http://jamal4ever82@multiply.com

Back to top Go down

Re: Pendekat Laut / Wira Tunggal

Post by rochi on Tue Feb 16, 2010 1:38 am

masa dok kat hostel dulu...komik apa yg org beli aku tumpang baca ja.. tak pernah pun beli.... dewata raya, alam perwira, pendekar laut, raja rimba, n mcm2 dah tak ingat nama Smile

skang ni takdan nak baca komik.. tapi kalau ada hentai dlm PC paan aku layan ja huhuhuhu...
avatar
rochi
Moderators
Moderators

Male Posts : 17
Join date : 2010-01-01
Age : 35
Location : sungai petani

View user profile http://www.rochi.net

Back to top Go down

Re: Pendekat Laut / Wira Tunggal

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum